Produsén Tekstil Kelas Dunya kalayan Kualitas Anu Teu Dipikanyaah

Wafel Tekstil Kain

Lawon wafel, anu kasohor ku kakuatan termalna, nawiskeun kahaneutan, nyerep, sareng breathability anu teu aya tandinganna, janten pilihan anu nyaman sareng serbaguna pikeun pakean, anduk, sareng jubah mandi.

Kain Knit
    • Ganda Knit
    • Interlock Knit
    • Jersey Knit
    • Ponte Roma
    • Purl Knit
    • Rib Knit
    • Slub Knit
    • Dibeungkeut
    • Disikat
    • Knit Kabel
    • Bulu Knit
    • Terry Perancis
    • Jacquard Knit
    • Knitted Bolong
    • Pique Knit
    • Pointelle
    • Scuba Knitted
    • Terry Knitted
    • Wafel
    • Rajut Panon Manuk
    • Chenille Knit
    • Mercerized Knit
    • Nyeuseuh Mineral
    • Nylon Knit
    • Knit Ottoman
    • Tie Dye Knit
    • Tricot Knit
    • Velour Knit
Bahan
  • Kapas
  • Poliéster
  • Nilon
  • Modal
  • Spandex
  • Lyocell
  • Viscose
  • Awi
  • Wol
  • Akrilik
  • sutra
  • Linen
  • Asétat
Beurat
  • 50gsm-99gsm
  • 100gsm-149gsm
  • 150gsm-199gsm
  • 200gsm-249gsm
  • 250gsm-299gsm
  • 300gsm-349gsm
  • 350gsm-399gsm
  • 400gsm-449gsm
  • 450gsm-499gsm
  • 500gsm-549gsm
  • 550gsm-599gsm
  • 600gsm-649gsm
  • 650gsm-799gsm