Produsén Tekstil Kelas Dunya kalayan Kualitas Anu Teu Dipikanyaah

Tékstil Kapas Anjeun Bisa Dipercaya Ahli Kustomisasi

Ngeunaan Runtang

Di Runtang, kami lain ngan ukur produsén lawon rajut - kami mangrupikeun conto karajinan sareng kualitas. Nestled di jantung Cina, sprawling 60.000 méter pasagi pabrik urang téh surat wasiat pikeun urang. komitmen pikeun kaunggulan dina unggal stitch. Kalayan langkung ti 13 taun pangalaman, kami parantos ngawasa seni anyaman, ngawarnaan, sareng pagawean pikeun masihan anjeun rupa-rupa tékstil rajutan, ti Jersey Knit klasik ka Perancis Terry anu méwah.

Fasilitas canggih kami gaduh langkung ti 400 mesin, damel lancar pikeun ngahasilkeun bulanan anu luar biasa. kaluaran leuwih 2700 ton. Ti mimiti tenun tenun nepi ka rengse, unggal hambalan taliti dikurasi pikeun mastikeun standar kualitas pangluhurna.

Belajar deui

Dirojong Ku

  • Sertifikat OEKO TEX

  • Sertipikasi FSC

  • Sertifikat BCI

  • Sertifikat

  • Standar Daur Ulang Global

Budaya Runtang

  • Misi Kami

    Komitmen pikeun nyiptakeun modél merek dina industri tékstil

  • Nilai Urang

    Kajujuran, kapercayaan, kualitas diutamakeun, sareng diutamakeun palanggan

  • Falsafah Urang

    Palanggan heula

Naon anu Kami Tawarkeun pikeun Lawon Anjeun

  • Tékstil Disertipikasi

    Kualitas sanés ngan ukur jangji; éta komitmen urang. Runtang reueus disertipikasi ku ngarah badan industri. Sertifikasi ieu ngagambarkeun dedikasi urang kana prakték sustainable.

  • Pesanan Massal

    Naha anjeun butik leutik atanapi perusahaan skala ageung, kamampuan produksi kami mastikeun yén pesenan massal anjeun tiasa dihontal kalayan efisiensi sareng gancang tanpa ngaganggu kualitas.

  • Fabrikasi Custom

    Visi anjeun, kaahlian kami. Kolaborasi sareng kami pikeun ngahirupkeun ideu lawon khusus anjeun. Ti desain pikeun pangiriman, kami jeung anjeun unggal hambalan tina jalan.

Runtang Global

  • 130 +

    Nagara & Wewengkon

  • 200 +

    Merek Kerja Sama

  • 2700 T+

    Kaluaran Bulanan