Produsén Tekstil Kelas Dunya kalayan Kualitas Anu Teu Dipikanyaah

Jersey Knit Tekstil Kain

Karajinan serbaguna, pakean tahan kerut pikeun sagala umur. Awét, lemes, sareng elastis, éta nawiskeun pas anu pas sareng kalenturan — pikeun ngagem anu aktip, nyaman, sareng bergaya dina usum naon waé.

Kain Knit
    • Ganda Knit
    • Interlock Knit
    • Jersey Knit
    • Ponte Roma
    • Purl Knit
    • Rib Knit
    • Slub Knit
    • Dibeungkeut
    • Disikat
    • Knit Kabel
    • Bulu Knit
    • Terry Perancis
    • Jacquard Knit
    • Knitted Bolong
    • Pique Knit
    • Pointelle
    • Scuba Knitted
    • Terry Knitted
    • Wafel
    • Rajut Panon Manuk
    • Chenille Knit
    • Mercerized Knit
    • Nyeuseuh Mineral
    • Nylon Knit
    • Knit Ottoman
    • Tie Dye Knit
    • Tricot Knit
    • Velour Knit
Bahan
  • Kapas
  • Poliéster
  • Nilon
  • Modal
  • Spandex
  • Lyocell
  • Viscose
  • Awi
  • Wol
  • Akrilik
  • sutra
  • Linen
  • Asétat
Beurat
  • 50gsm-99gsm
  • 100gsm-149gsm
  • 150gsm-199gsm
  • 200gsm-249gsm
  • 250gsm-299gsm
  • 300gsm-349gsm
  • 350gsm-399gsm
  • 400gsm-449gsm
  • 450gsm-499gsm
  • 500gsm-549gsm
  • 550gsm-599gsm
  • 600gsm-649gsm
  • 650gsm-799gsm