World Class Textile Producer with Impeccable Quality

280gsm 30,5% вискоза 55% полиестер 12% најлон полиамид 2,5% Spandex Elastane Двојна јама Лента Брусена плетена ткаенина 160cm SM2190

  • - Издржлив и долготраен
  • - Мек и удобен
  • - Разновиден и прилагодлив

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе