World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Шенил плете

280gsm 100% полиестер шанил ткаенина 155cm XN24003

  • Трајни и долготрајни
  • Меки и удобни
  • Лесни за чистење

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе