World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плете со заклучување

270gm двојно плетење памучна полиестерска ткаенина 35%памук 65%полиестер

  • Трајни и долготрајни.
  • Меки и удобни.
  • Лесни за нега и одржување.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе