World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетено со руно

260gsm 100% полиестер поларно руно ткаенина 155cm YL40002

  • Топол и изолациски
  • Трајни и долготрајни
  • Лесни за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе