World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Ребро плетено

250gsm 95%Полиестер 5%Spandex Elastane Плетена ткаенина со ребра 160cm LW26038

  • Трајни и долготрајни
  • Разновиден и еластичен
  • Удобен и мек

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе