World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Двојно плетено

250 gsm 80% памук 20% полиестер двојна плетена ткаенина 160cm SM21011

  • - Издржлив и долготраен
  • - Мек и удобен
  • - Разновиден за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе