World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Тери плетени

240gsm 95%Полиестер 5%Spandex Elastane плетена ткаенина француски Тери 168cm KF621

  • Трајни и долготрајни.
  • Рашири за максимална удобност.
  • Разновидност за повеќекратна употреба.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе