World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Минерално перење

230gm 80%Памук 20%Полиестер Минерално перење ткаенина 175cm KX22003

  • Издржлив и долготрајно
  • Уникатен и привлечен изглед
  • Меко и удобно чувство

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе