World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетени со нуркање

230 gsm 50% вискоза 43% полиестер 7% плетена ткаенина Спандекс Еластан Скуба 160см DM2125

  • Висока издржливост.
  • Удобно истегнување.
  • Сестрано за различни апликации за облека.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе