World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетени со нуркање

250gsm 48%Модален 48%Полиестер 4%Spandex Elastane Scuba плетена ткаенина 150cm KQ2153

  • - Мека и удобна
  • - Раширена и флексибилна
  • - Издржлива и долготрајна

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе