World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

200gsm 80%Модален 20%Полиестер Пике плетена ткаенина 160cm ZD2179

  • Мека и удобна
  • Издржлива и долготрајна
  • Разновидност и лесна за нега

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе