World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плете со заклучување

200 gsm Двострана ткаенина за рамка од нанофибер 47% бамбусови влакна 47% модални 5% спандекс ткаенина за маичка

  • Меко и удобно.
  • Лесен и дише.
  • Еколошки и одржлив.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе