World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Џерси плете

160gm 100%памучна плетена ткаенина за единечна дрес 190cm KF671

  • Мека и удобна
  • Издржлива и долготрајна
  • Разновидност и лесна за работа

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе