World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Плетено со руно

многу тешка 340gm памучна полиестерска плетена ткаенина 50%памук 50%полиестер материјал за активна облека

  • Издржлива и долготрајна ткаенина.
  • Обезбедува исклучителна топлина и изолација.
  • Идеален за активни тренинзи со висок интензитет.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе