World Class Textile Producer with Impeccable Quality

Пике плете

220gm 100%Памучна пике плетена ткаенина 190cm ZD37017

  • Висока издржливост
  • Мека и удобна
  • Разноврсна за различни апликации

Можно е и ова да ти се допаѓа

Истражете повеќе