Produser Tekstil Kelas Donya kanthi Kualitas Impeccable

Rajutan Kelas Dunia Kain
Produser kanthi Kualitas Tanpa Cacat

Ing Runtang, kita ora mung nggawe kain; kita nggawe pengalaman. Temokake kesenian, presisi, lan karep tekstil.

Produk Kita
  • Sertifikat OEKO TEX

  • Sertifikat FSC

  • Sertifikat BCI

  • Sertifikat

  • Standar Daur Ulang Global

  • 13 +

    Taun Exp

  • 200 +

    Merek Kerja Sama

  • 400 +

    Mesin Tekstil

  • 60 ,000M²

    Pabrik dhewe

Kain Rajut sing Aman & Standar

Kain kita ora mung bahan; padha prajanjian kanggo tliti lan kekiatan. Ngalami kemewahan tekstil rajutan sing ngluwihi pangarepan.

Teks Rajut Sampeyan sing Bisa Dipercaya Pakar Kustomisasi

Foshan Runtang Textile And Dyeing Co., Ltd. minangka pabrikan terkenal sing spesialisasine kain rajutan. markas kita dumunung ing Zhangcha Town, Foshan City, Provinsi Guangdong, kang misuwur minangka salah sawijining pusat produksi lan distribusi kain paling gedhe ing China. Kanthi luwih saka 13 taun pengalaman darmabakti, kita wis netepake dhéwé minangka ahli ing bidang kain tekstil.

  • Sertifikat Mutu
  • Produksi Lanjutan
Liyane Babagan Kita

Tekstil Kita Uga Pabrik Kanggo:

Runtang Ngasilake Tekstil kanggo merek paling apik ing donya.

Artikel paling anyar